For alle hold gælder, at vi sætter socialt samvær og god stemning meget højt. Vi skal have det sjovt samtidig med, at vi får sved på panden.

Det vil være sjovest for alle, hvis man kommer hver gang, og du får det bedste udbytte af undervisningen ved fremmøde hver gang, da det ellers kan blive svært at følge med holdet.

Husk, når du vælger hold: Du svigter ikke din instruktør ved at flytte til et hold med højere niveau. Din instruktør vil altid være stolt af dig, når du bliver bedre og søger nye udfordringer. Det er jo også muligt at danse på mere end et hold.

Linedance henvender sig til alle – mænd og kvinder, unge og ældre.

Af hensyn til gulvene i gymnastiksalene må der kun danses i sko med blød bund, dog må det ikke være skridsikre sko af hensyn til dine knæ – HUSK at det skal være skiftesko, der benyttes.

Hold for begyndere:

For dansere, der har danset mindst en sæson og som har styr på de almindelige grundtrin. I løbet af sæsonen læres der flere basicsteps og flere kombinationsmuligheder i basicsteps. Der udlæres danse med flere drejninger. Tempoet i både udlæring og dans øges gradvist i takt med, at vi bliver dygtigere. Vi danser til al slags musik – tempo og niveau vil variere.

Holdet tager udgangspunkt i de danse, som begynderholdet dansede i slutningen af sidste sæson.

Dansenes niveau: let øvede.

Der starter ikke et begynderholde i sæsonen 2022/2023, men hvis du har prøvet lidt før, så kom og prøv på hyggeholdet. Der er to gratis prøvegange.

Hold for Hygge:

For dig, som danser for at få motion og del i det sociale samvær. Du har danset mindst en sæson og har styr på de almindelige grundtrin. Holdet tager udgangspunkt i de danse, som holdet dansede i slutningen af sidste sæson. Der stiles ikke efter at udlære nye danse hver gang.

Holdet er også for dig, som gerne vil blive mere sikker i dansene, inden du rykker videre til andre hold. Vi danser til al slags musik.

Dansenes niveau: Begynder/let øvede

Hold for country:

For dig, som elsker countrymusik. Vi danser de gode gamle danse til countrymusik, men vi skal også lære nogle af de nye countrydanse, der kommer frem i løbet af sæsonen. Niveauet afhænger af deltagernes niveau. Det er ikke tilladt at have cowboystøvler på af hensyn til gulvet i gymnastiksalen, men hvis du har lyst, må du meget gerne tage en cowboyhat på :o)

Det forudsættes, at du har kendskab til de mest almindelige grundtrin.

Dansenes niveau: Begynder/let øvede/mellem øvede

Hold for mellem øvede: 

For dig, som har styr på de almindelige grundtrin. Der udlæres danse med flere drejninger. Tempoet i både udlæring og dans øges gradvist i takt med, at vi bliver dygtigere. Vi danser til al slags musik. Der udlæres som minimum en ny dans hver anden uge. Holdet tager udgangspunkt i de danse, som holdet dansede i slutningen af sidste sæson. Det bedste udbytte fås ved fremmøde hver gang, da det ellers bliver svært at følge med.

Det forudsættes, at du har kendskab til de mest almindelige grundtrin.

Dansenes niveau: Mellem øvede

Hold for øvede:

For dig, som har danset nogle år og har styr på grundtrinene. Dansenes niveau varieres afhængig af musikkens hastighed og dansenes trin. Danserne på dette hold skal være indstillet på, at der udlæres en ny dans hver gang. Det er en forudsætning for deltagelse på holdet, at man er indstillet på, at der skal arbejdes med indlæring af dansene. Udlærte danse bliver kun gennemgået 1 væg. Det bedste udbytte fås ved fremmøde hver gang, da det ellers bliver svært at følge med. Vi danser til al slags musik.

Holdet tager udgangspunkt i de danse, som holdet dansede i slutningen af sidste sæson.

Dansenes niveau: Øvede